06.11.2020р.

Важлива інформація для споживачів (непобутових) електричної енергії, які відповідно до закону мають договір про постачання електричної енергії споживачу (за вільними цінами).

Зросте вартість електричної енергії для споживача з 01 грудня 2020р. Точніше зросте вартість складової, з якої формується тариф на електричну енергію для непобутового споживача, а саме – тариф на послуги з передачі електричної енергії ДП «НЕК Укренерго». Тариф на передачу з грудня 2020р. становитиме 0,31276 грн/кВт*год. До 01.12.2020р. тариф встановлено на рівні 0,24023 грн/кВт*год.

Звертаємо Вашу увагу, що тариф на послуги з розподілу електричної енергії оператора системи розподілу (тариф обленерго «за транзит» електроенергії) в грудні 2020р. залишається без змін.

Детальніше ознайомитись з тарифами та про їх зміну, можна на нашому веб-сайті ознайомитись в розділі “Ціни регульованих послух та інших складових”

Будьте в курсі усіх важливих новин енергетики, що можуть вплинути на Ваш бізнес з ТОВ «Поділля Енергозбут».

Постанова НКРЕКП за посиланням.

_________________________________________________________________

02.11.2020р.

Важлива інформація для споживачів електричної енергії з договірною потужністю електроустановок 50 кВт і більше, та які відповідно до закону мають тимчасове право на отримання універсальної послуги.

з 01 січня 2021 року право на отримання універсальної послуги матимуть побутові споживачі та малі непобутові споживачі, які мають договірну потужність до 50 кВт.

Відповідно, усі інші споживачі, для забезпечення власного споживання електричної енергії з 01 січня 2021 року, повинні до 31 грудня 2020 року обрати електропостачальника та укласти договір про постачання електричної енергії споживачу (за вільними цінами).

У разі не обрання споживачем завчасно (до 31 грудня 2020 року) електропостачальника за вільними цінами, постачання електричної енергії на такі об’єкти буде здійснюватися на підставі договірних відносин з постачальником «останньої надії» протягом періоду, що не перевищує 90 днів від дати припинення строкового права на універсальну послугу встановленої Законом. Якщо споживач так і не обрав нового постачальника після вказаного періоду, йому припиняється постачання електричної енергії.

 Надаємо покрокову інструкцію щодо дій споживача:

  1. Обрати постачальника електричної енергії;
  2. Зателефонувати до обраного постачальника та отримати консультацію по вибору комерційної пропозиції;
  3. Підписати договір про постачання електроенергії (за вільними цінами) до 31.12.2020р.;
  4. Безперебійно користуватись електроенергією з 01.01.2021р.

ТОВ «Поділля Енергозбут», як постачальник електричної енергії Вінниччини, наголошує споживачам про відповідні зміни (що обумовлені новим ринком електроенергії) та наслідки (що можуть відбутись), для уникнення некоректних ситуацій з електропостачанням в майбутньому.

Будьте в курсі усіх важливих новин енергетики, що можуть вплинути на Ваш бізнес з ТОВ «Поділля Енергозбут».

Розꞌяснення НКРЕКП за посиланням.